First cadet super league

Резултати од минатото коло

10:00 18.05.2019
ФК ВАРДАР
2 - 2
ФК АКАДЕМИЈА ПАНДЕВ
10:00 18.05.2019
ФК МАКЕДОНИЈА Ѓ.П 1932
2 - 3
ФК ШКЕНДИЈА
10:00 18.05.2019
ФК ШКУПИ- 1927
1 - 1
ФК ЊУ СТАРС
10:00 18.05.2019
ФК РАБОТНИЧКИ
8 - 0
ФК БРЕГАЛНИЦА 2008
10:00 18.05.2019
ФК РЕНОВА
4 - 0
ФК ПОБЕДА

Следно коло

10:00 25.05.2019
ФК АКАДЕМИЈА ПАНДЕВ
-
ФК РЕНОВА
14:00 25.05.2019
ФК ПОБЕДА
-
ФК РАБОТНИЧКИ
10:00 26.05.2019
ФК БРЕГАЛНИЦА 2008
-
ФК ШКУПИ- 1927
22.05.2019
ФК ЊУ СТАРС
-
ФК МАКЕДОНИЈА Ѓ.П 1932
10:00 25.05.2019
ФК ШКЕНДИЈА
-
ФК ВАРДАР

Табела - First cadet super league - Коло 26

Тим Поз Коло Поб Нер Пор Г.Р. Поени
ФК ШКЕНДИЈА 1 26 21 1 4 66 64
ФК ВАРДАР 6 26 8 5 13 -5 29
ФК РАБОТНИЧКИ 3 26 16 6 4 33 54
ФК АКАДЕМИЈА ПАНДЕВ 5 26 9 7 10 3 34
ФК ШКУПИ- 1927 9 26 4 3 19 -47 15
ФК БРЕГАЛНИЦА 2008 10 26 4 2 20 -83 14
ФК ПОБЕДА 8 26 5 7 14 -16 22
ФК ЊУ СТАРС 4 26 16 4 6 34 52
ФК МАКЕДОНИЈА Ѓ.П 1932 2 26 20 1 5 47 61
ФК РЕНОВА 7 26 7 4 15 -32 25
A National Team