Second cadet league

Резултати од минатото коло

10:30 17.03.2019
ФК КУМАНОВО ЕУРОСПОРТ-ВАРДАР
9 - 0
ФК КОЖУФ ГЕВГЕЛИЈА
11:30 16.03.2019
ФК СИЛЕКС
1 - 2
ФК ПЕЛИСТЕР
10:00 17.03.2019
ФК СКОПЈЕ
0 - 1
ФК МИЛАНО
01.01.1970
Слободен
-
ФК ТЕТЕКС
12:00 16.03.2019
ФК БОРЕЦ 1919
1 - 3
ФК БЕЛАСИЦА

Следно коло

11:00 24.03.2019
ФК КОЖУФ ГЕВГЕЛИЈА
-
ФК БОРЕЦ 1919
21.03.2019
ФК БЕЛАСИЦА
-
Слободен
21.03.2019
ФК ТЕТЕКС
-
ФК СКОПЈЕ
11:00 24.03.2019
ФК МИЛАНО
-
ФК СИЛЕКС
21.03.2019
ФК ПЕЛИСТЕР
-
ФК КУМАНОВО ЕУРОСПОРТ-ВАРДАР

Табела - Second cadet league - Коло 17

Тим Поз Коло Поб Нер Пор Г.Р. Поени
ФК ПЕЛИСТЕР 4 15 10 0 5 19 30
ФК МИЛАНО 2 15 12 1 2 19 37
ФК ТЕТЕКС 1 15 12 1 2 26 37
ФК БЕЛАСИЦА 6 16 5 2 9 7 17
ФК БОРЕЦ 1919 7 15 3 0 12 -28 9
Слободен 10 0 0 0 0 0 0
ФК СКОПЈЕ 5 15 8 2 5 14 26
ФК СИЛЕКС 8 15 1 2 12 -43 5
ФК КУМАНОВО ЕУРОСПОРТ-ВАРДАР 3 15 10 2 3 40 32
ФК КОЖУФ ГЕВГЕЛИЈА 9 15 1 2 12 -54 5
A National Team