Second pioneer league

Резултати од минатото коло

13:00 17.03.2019
ФК ПЕЛИСТЕР
6 - 0
ФК СИЛЕКС
12:00 16.03.2019
ФК МИЛАНО
0 - 2
ФК СКОПЈЕ
13:00 16.03.2019
ФК КОЖУФ ГЕВГЕЛИЈА
0 - 5
ФК КУМАНОВО ЕУРОСПОРТ-ВАРДАР
01.01.1970
ФК ТЕТЕКС
-
Слободен
13:00 17.03.2019
ФК БЕЛАСИЦА
3 - 0
ФК БОРЕЦ 1919

Следно коло

25.03.2019
Слободен
-
ФК БЕЛАСИЦА
25.03.2019
ФК СКОПЈЕ
-
ФК ТЕТЕКС
25.03.2019
ФК СИЛЕКС
-
ФК МИЛАНО
12:00 30.03.2019
ФК БОРЕЦ 1919
-
ФК КОЖУФ ГЕВГЕЛИЈА
25.03.2019
ФК КУМАНОВО ЕУРОСПОРТ-ВАРДАР
-
ФК ПЕЛИСТЕР

Табела - Second pioneer league - Коло 17

Тим Поз Коло Поб Нер Пор Г.Р. Поени
ФК КОЖУФ ГЕВГЕЛИЈА 8 15 2 2 11 -50 8
ФК КУМАНОВО ЕУРОСПОРТ-ВАРДАР 3 15 11 2 2 36 35
ФК СИЛЕКС 9 15 2 0 13 -43 6
ФК СКОПЈЕ 4 15 10 2 3 18 32
Слободен 10 0 0 0 0 0 0
ФК БОРЕЦ 1919 7 15 3 2 10 -20 11
ФК БЕЛАСИЦА 5 16 6 1 9 -13 19
ФК ТЕТЕКС 2 15 11 3 1 34 36
ФК МИЛАНО 6 15 4 1 10 -14 13
ФК ПЕЛИСТЕР 1 15 11 3 1 52 36
A National Team