Second youth league

Резултати од минатото коло

13:00 23.09.2018
ФК КОЖУФ ГЕВГЕЛИЈА
5 - 4
ФК СКОПЈЕ
00:09 22.09.2018
ФК СИЛЕКС
-
Слободен
12:00 23.09.2018
ФК КУМАНОВО ЕУРОСПОРТ-ВАРДАР
4 - 1
ФК БОРЕЦ 1919
17:00 23.09.2018
ФК ПЕЛИСТЕР
3 - 0
ФК БЕЛАСИЦА
12:00 23.09.2018
ФК МИЛАНО
0 - 2
ФК ТЕТЕКС

Следно коло

00:09 29.09.2018
ФК ТЕТЕКС
-
ФК КОЖУФ ГЕВГЕЛИЈА
00:09 29.09.2018
ФК БЕЛАСИЦА
-
ФК МИЛАНО
00:09 29.09.2018
ФК БОРЕЦ 1919
-
ФК ПЕЛИСТЕР
00:09 29.09.2018
Слободен
-
ФК КУМАНОВО ЕУРОСПОРТ-ВАРДАР
00:09 29.09.2018
ФК СКОПЈЕ
-
ФК СИЛЕКС

Табела - Second youth league - Коло 4

Тим Поз Коло Поб Нер Пор Г.Р. Поени
ФК ПЕЛИСТЕР 3 3 2 1 0 8 7
ФК МИЛАНО 6 4 1 0 3 -5 3
ФК ТЕТЕКС 1 4 2 2 0 4 8
ФК БЕЛАСИЦА 2 3 2 1 0 8 7
ФК БОРЕЦ 1919 5 2 1 1 0 5 4
Слободен 8 0 0 0 0 0 0
ФК СКОПЈЕ 7 2 0 1 1 -5 1
ФК СИЛЕКС 10 3 0 0 3 -10 0
ФК КУМАНОВО ЕУРОСПОРТ-ВАРДАР 4 3 1 2 0 2 5
ФК КОЖУФ ГЕВГЕЛИЈА 9 2 0 0 2 -7 0
A National Team