First pioneer super league

Резултати од минатото коло

11:00 16.03.2019
ФК ШКЕНДИЈА
5 - 1
ФК ЊУ СТАРС
13:00 17.03.2019
ФК ВАРДАР
3 - 0
ФК ПОБЕДА
12:00 17.03.2019
ФК РЕНОВА
3 - 1
ФК МАКЕДОНИЈА Ѓ.П 1932
12:00 16.03.2019
ФК РАБОТНИЧКИ
4 - 0
ФК БРЕГАЛНИЦА 2008
12:00 16.03.2019
ФК АКАДЕМИЈА ПАНДЕВ
0 - 1
ФК ШКУПИ- 1927

Следно коло

21.03.2019
ФК БРЕГАЛНИЦА 2008
-
ФК АКАДЕМИЈА ПАНДЕВ
21.03.2019
ФК ПОБЕДА
-
ФК РАБОТНИЧКИ
21.03.2019
ФК ЊУ СТАРС
-
ФК ВАРДАР
21.03.2019
ФК ШКУПИ- 1927
-
ФК РЕНОВА
21.03.2019
ФК МАКЕДОНИЈА Ѓ.П 1932
-
ФК ШКЕНДИЈА

Табела - First pioneer super league - Коло 17

Тим Поз Коло Поб Нер Пор Г.Р. Поени
ФК РЕНОВА 6 17 6 5 6 -11 23
ФК МАКЕДОНИЈА Ѓ.П 1932 9 17 2 5 10 -22 11
ФК ЊУ СТАРС 7 17 5 5 7 -5 20
ФК ПОБЕДА 8 17 3 4 10 -17 13
ФК БРЕГАЛНИЦА 2008 10 17 2 4 11 -28 10
ФК ШКУПИ- 1927 5 17 8 5 4 7 29
ФК АКАДЕМИЈА ПАНДЕВ 4 17 9 2 6 19 29
ФК РАБОТНИЧКИ 2 17 10 2 5 23 32
ФК ВАРДАР 1 17 11 4 2 20 37
ФК ШКЕНДИЈА 3 17 10 2 5 14 32
A National Team