First Macedonian Football League

Резултати од минатото коло

15:30 14.09.2019
ФК ШКУПИ- 1927
1 - 0
ФК СИЛЕКС
15:30 14.09.2019
ФК ВАРДАР
3 - 0
ФК СТРУГА-ТРИМ-ЛУМ
15:00 13.09.2019
ФК АКАДЕМИЈА ПАНДЕВ
2 - 0
ФК РЕНОВА
15:00 14.09.2019
ФК ШКЕНДИЈА
3 - 0
ФК РАБОТНИЧКИ
15:30 14.09.2019
ФК МАКЕДОНИЈА Ѓ.П 1932
3 - 1
ФК БОРЕЦ 1919

Следно коло

15:30 18.09.2019
ФК СИЛЕКС
-
ФК БОРЕЦ 1919
15:30 18.09.2019
ФК РАБОТНИЧКИ
-
ФК МАКЕДОНИЈА Ѓ.П 1932
15:30 18.09.2019
ФК РЕНОВА
-
ФК ШКЕНДИЈА
15:30 18.09.2019
ФК СТРУГА-ТРИМ-ЛУМ
-
ФК АКАДЕМИЈА ПАНДЕВ
15:30 18.09.2019
ФК ШКУПИ- 1927
-
ФК ВАРДАР

Табела - First Macedonian Football League - Коло 5

Тим Поз Коло Поб Нер Пор Г.Р. Поени
ФК РЕНОВА 5 5 2 1 2 -1 7
ФК СТРУГА-ТРИМ-ЛУМ 6 5 2 1 2 -2 7
ФК ШКУПИ- 1927 4 5 2 2 1 1 8
ФК ВАРДАР 3 5 3 1 1 4 10
ФК АКАДЕМИЈА ПАНДЕВ 1 5 4 1 0 6 13
ФК ШКЕНДИЈА 7 5 1 1 3 0 4
ФК МАКЕДОНИЈА Ѓ.П 1932 2 5 3 2 0 5 11
ФК БОРЕЦ 1919 8 5 1 1 3 -5 4
ФК РАБОТНИЧКИ 10 5 1 0 4 -5 3
ФК СИЛЕКС 9 5 1 0 4 -3 3
A National Team