Macedonian Cup

Резултати од минатото коло

13:00 07.11.2018
ФК ШКЕНДИЈА
0 - 1
ФК ПОБЕДА
13:00 07.11.2018
ФК СИЛЕКС
0 - 2
ФК БЕЛАСИЦА
13:00 07.11.2018
ФК АКАДЕМИЈА ПАНДЕВ
3 - 1
ФК КОРАБИ
13:00 07.11.2018
ФК МАКЕДОНИЈА Ѓ.П 1932
1 - 0
ФК РАБОТНИЧКИ

Следно коло

13:00 05.12.2018
ФК ПОБЕДА
-
ФК ШКЕНДИЈА
13:00 05.12.2018
ФК БЕЛАСИЦА
-
ФК СИЛЕКС
13:00 05.12.2018
ФК КОРАБИ
-
ФК АКАДЕМИЈА ПАНДЕВ
13:00 05.12.2018
ФК РАБОТНИЧКИ
-
ФК МАКЕДОНИЈА Ѓ.П 1932

Табела - Macedonian Cup - Коло 4

Тим Поз Коло Поб Нер Пор Г.Р. Поени
ФК СТРУГА-ТРИМ-ЛУМ 20 1 0 0 1 -1 0
ФК КОРАБИ 11 2 1 0 1 -1 3
ФК ВЕЛАЗЕРИМИ 77 27 1 0 0 1 -4 0
ГФК ВАРДАР Неготино 21 1 0 0 1 -2 0
ФК ФОРТУНА 28 1 0 0 1 -6 0
ФК ЛАБУНИШТА 2011 23 1 0 0 1 -2 0
ФК КИТ ГО-ПЕХЧЕВО 14 3 1 0 2 -5 3
ФК ПОЕШЕВО 30 1 0 0 1 -8 0
ФК КОЖУФ ГЕВГЕЛИЈА 22 1 0 0 1 -2 0
ФК ВАРДАР с.Форино 26 1 0 0 1 -4 0
ГФК ОСОГОВО 17 1 0 0 1 -1 0
ФК ТЕТЕКС 16 1 0 0 0 0 1
ФК БРАТСТВО ВЛАЗНИМИ 29 1 0 0 1 -7 0
ГФК Тиквеш 1930 Кавадарци 10 3 1 1 1 0 4
ФК ПРЕВАЛЕЦ 24 1 0 0 1 -2 0
ФК МАКЕДОНИЈА Ѓ.П 1932 3 4 3 1 0 4 10
ФК РЕНОВА 19 1 0 0 1 -1 0
ФК СИЛЕКС 4 4 3 0 1 8 9
КФГ ГОСТИВАР 15 3 0 0 2 -4 2
ФК ПЕЛИСТЕР 13 3 1 0 2 -3 3
ФК ВАРДАР 9 3 1 1 1 3 4
ФК ШКЕНДИЈА 5 4 3 0 1 8 9
ФК БРЕГАЛНИЦА 2008 8 3 2 0 1 5 6
ФК ШКУПИ- 1927 25 1 0 0 1 -2 0
ФК АКАДЕМИЈА ПАНДЕВ 6 4 3 0 1 7 9
ФК РАБОТНИЧКИ 7 4 2 1 1 6 7
ФК СКОПЈЕ 12 3 1 0 2 -1 3
ФК БЕЛАСИЦА 1 4 4 0 0 10 12
ФК БОРЕЦ 1919 18 1 0 0 1 -1 0
ФК ПОБЕДА 2 4 4 0 0 6 12
A National Team