First youth super league

Резултати од минатото коло

11:30 17.03.2019
ФК МАКЕДОНИЈА Ѓ.П 1932
0 - 1
ФК РЕНОВА
15:30 17.03.2019
ФК ЊУ СТАРС
0 - 7
ФК ШКЕНДИЈА
13:00 16.03.2019
ФК ПОБЕДА
0 - 8
ФК ВАРДАР
12:00 17.03.2019
ФК БРЕГАЛНИЦА 2008
0 - 5
ФК РАБОТНИЧКИ
12:00 16.03.2019
ФК ШКУПИ- 1927
0 - 0
ФК АКАДЕМИЈА ПАНДЕВ

Следно коло

21.03.2019
ФК РЕНОВА
-
ФК ШКУПИ- 1927
21.03.2019
ФК АКАДЕМИЈА ПАНДЕВ
-
ФК БРЕГАЛНИЦА 2008
21.03.2019
ФК РАБОТНИЧКИ
-
ФК ПОБЕДА
21.03.2019
ФК ВАРДАР
-
ФК ЊУ СТАРС
21.03.2019
ФК ШКЕНДИЈА
-
ФК МАКЕДОНИЈА Ѓ.П 1932

Табела - First youth super league - Коло 17

Тим Поз Коло Поб Нер Пор Г.Р. Поени
ФК ШКЕНДИЈА 1 17 17 0 0 56 51
ФК ВАРДАР 2 17 14 1 2 47 43
ФК РАБОТНИЧКИ 5 17 6 3 8 8 21
ФК АКАДЕМИЈА ПАНДЕВ 6 17 6 3 8 -10 21
ФК ШКУПИ- 1927 4 17 6 4 7 4 22
ФК БРЕГАЛНИЦА 2008 8 17 5 1 11 -42 16
ФК ПОБЕДА 9 17 4 0 13 -37 12
ФК ЊУ СТАРС 7 17 6 1 10 -19 19
ФК МАКЕДОНИЈА Ѓ.П 1932 3 17 9 3 5 12 30
ФК РЕНОВА 10 17 3 2 12 -19 11
A National Team