Second Macedonian Football League - East

Резултати од минатото коло

15:30 22.09.2018
ГФК Тиквеш 1930 Кавадарци
1 - 0
ФК БРЕГАЛНИЦА 2008
15:30 22.09.2018
ФК ДЕТОНИТ ЈУНИОР
0 - 1
ФК КИТ ГО-ПЕХЧЕВО
15:30 22.09.2018
ФК КАМЕНИЦА САСА
1 - 0
ГФК ВАРДАР Неготино
15:30 22.09.2018
ФК ПАРТИЗАН Обршани
2 - 1
ФК ПЛАЧКОВИЦА
15:30 22.09.2018
ФК БОРЕЦ 1919
2 - 1
ФК КОЖУФ ГЕВГЕЛИЈА

Следно коло

15:30 25.09.2018
ФК БРЕГАЛНИЦА 2008
-
ФК КОЖУФ ГЕВГЕЛИЈА
15:30 25.09.2018
ФК ПЛАЧКОВИЦА
-
ФК БОРЕЦ 1919
15:30 25.09.2018
ГФК ВАРДАР Неготино
-
ФК ПАРТИЗАН Обршани
15:30 25.09.2018
ФК КИТ ГО-ПЕХЧЕВО
-
ФК КАМЕНИЦА САСА
15:30 25.09.2018
ГФК Тиквеш 1930 Кавадарци
-
ФК ДЕТОНИТ ЈУНИОР

Табела - Second Macedonian Football League - East - Коло 5

Тим Поз Коло Поб Нер Пор Г.Р. Поени
ГФК ВАРДАР Неготино 9 5 1 0 4 -6 3
ФК КИТ ГО-ПЕХЧЕВО 2 5 3 1 1 2 10
ГФК Тиквеш 1930 Кавадарци 3 5 2 3 0 3 9
ФК ДЕТОНИТ ЈУНИОР 10 5 0 0 5 -8 0
ФК КАМЕНИЦА САСА 8 5 1 1 3 -4 4
ФК ПАРТИЗАН Обршани 7 5 2 0 3 -4 6
ФК БОРЕЦ 1919 1 5 5 0 0 9 15
ФК КОЖУФ ГЕВГЕЛИЈА 5 5 2 2 1 4 8
ФК ПЛАЧКОВИЦА 6 5 2 1 2 1 7
ФК БРЕГАЛНИЦА 2008 4 5 3 0 2 3 9
A National Team