Second Macedonian Football League - East

Резултати од минатото коло

13:00 01.05.2021
ФК КАМЕНИЦА САСА
1 - 2
ФК ПЛАЧКОВИЦА
13:00 01.05.2021
ФК ПОБЕДА
3 - 1
ФК РОСОМАН-83
13:00 01.05.2021
ФК СЛОГА 1934
4 - 1
ГФК ОСОГОВО
13:00 01.05.2021
ФК БРЕГАЛНИЦА 2008
3 - 0
ФК КОЖУФ ГЕВГЕЛИЈА
13:00 01.05.2021
ГФК Тиквеш 1930 Кавадарци
3 - 1
ФК КИТ ГО-ПЕХЧЕВО

Следно коло

16:00 08.05.2021
ГФК Тиквеш 1930 Кавадарци
-
ФК КАМЕНИЦА САСА
16:00 08.05.2021
ФК КИТ ГО-ПЕХЧЕВО
-
ФК БРЕГАЛНИЦА 2008
16:00 08.05.2021
ФК КОЖУФ ГЕВГЕЛИЈА
-
ФК СЛОГА 1934
16:00 08.05.2021
ГФК ОСОГОВО
-
ФК ПОБЕДА
16:00 08.05.2021
ФК РОСОМАН-83
-
ФК ПЛАЧКОВИЦА

Табела - Second Macedonian Football League - East - Коло 25

Тим Поз Коло Поб Нер Пор Г.Р. Поени
ФК ПОБЕДА 8 25 5 8 12 -6 23
ФК РОСОМАН-83 10 25 2 3 20 -53 9
ФК КАМЕНИЦА САСА 5 25 8 8 9 2 32
ФК ПЛАЧКОВИЦА 9 25 3 7 15 -25 15
ФК КОЖУФ ГЕВГЕЛИЈА 4 25 9 8 8 -4 35
ГФК ОСОГОВО 7 25 7 8 10 -8 29
ГФК Тиквеш 1930 Кавадарци 2 25 17 7 1 39 58
ФК БРЕГАЛНИЦА 2008 1 25 21 4 0 49 67
ФК СЛОГА 1934 6 25 7 9 9 -4 30
ФК КИТ ГО-ПЕХЧЕВО 3 25 12 6 7 10 42
A National Team