First cadet super league

Резултати од минатото коло

12:00 26.11.2022
ФК ШКУПИ- 1927
5 - 1
ГФК ОХРИД ЛИХНИДОС
12:00 26.11.2022
ФК АКАДЕМИЈА ПАНДЕВ
2 - 1
ФК МАКЕДОНИЈА Ѓ.П 1932
11:00 26.11.2022
ФК ПЕЛИСТЕР
0 - 3
ФК ВАРДАР
10:00 27.11.2022
ФК ПОБЕДА
-
ФК РАБОТНИЧКИ
10:00 27.11.2022
ФК БРЕГАЛНИЦА 2008
-
ФК ШКЕНДИЈА
11:00 27.11.2022
ФК КУЛ-ЗДРАВЈЕ
-
ФК КУМАНОВА-МИЛАНО 2010

Следно коло

12:00 29.11.2022
ГФК ОХРИД ЛИХНИДОС
-
ФК КУМАНОВА-МИЛАНО 2010
10:00 30.11.2022
ФК ШКЕНДИЈА
-
ФК КУЛ-ЗДРАВЈЕ
11:00 30.11.2022
ФК РАБОТНИЧКИ
-
ФК БРЕГАЛНИЦА 2008
26.11.2022
ФК ВАРДАР
-
ФК ПОБЕДА
11:00 29.11.2022
ФК МАКЕДОНИЈА Ѓ.П 1932
-
ФК ПЕЛИСТЕР
26.11.2022
ФК ШКУПИ- 1927
-
ФК АКАДЕМИЈА ПАНДЕВ

Табела - First cadet super league - Коло 9

Тим Поз Коло Поб Нер Пор Г.Р. Поени
ФК ШКЕНДИЈА 9 8 3 1 4 -1 10
ФК РАБОТНИЧКИ 5 8 4 0 4 9 12
ФК ВАРДАР 3 9 6 0 3 6 18
ФК МАКЕДОНИЈА Ѓ.П 1932 2 9 6 2 1 14 20
ФК ШКУПИ- 1927 4 9 4 3 2 6 15
ФК АКАДЕМИЈА ПАНДЕВ 1 9 7 1 1 8 22
ФК ПЕЛИСТЕР 11 9 2 0 7 -8 6
ФК ПОБЕДА 7 8 3 2 3 -2 11
ФК БРЕГАЛНИЦА 2008 8 8 3 1 4 2 10
ФК КУЛ-ЗДРАВЈЕ 10 8 1 5 2 1 8
ФК КУМАНОВА-МИЛАНО 2010 6 8 4 0 4 -3 12
ГФК ОХРИД ЛИХНИДОС 12 9 0 1 8 -32 1
A National Team