First youth super league

Резултати од минатото коло

14:00 26.11.2022
ФК ШКУПИ- 1927
2 - 0
ГФК ОХРИД ЛИХНИДОС
14:00 26.11.2022
ФК АКАДЕМИЈА ПАНДЕВ
4 - 1
ФК МАКЕДОНИЈА Ѓ.П 1932
13:00 26.11.2022
ФК ПЕЛИСТЕР
0 - 1
ФК ВАРДАР
12:00 27.11.2022
ФК ПОБЕДА
3 - 3
ФК РАБОТНИЧКИ
12:00 27.11.2022
ФК БРЕГАЛНИЦА 2008
3 - 4
ФК ШКЕНДИЈА
13:00 27.11.2022
ФК КУЛ-ЗДРАВЈЕ
1 - 0
ФК КУМАНОВА-МИЛАНО 2010

Следно коло

14:00 29.11.2022
ГФК ОХРИД ЛИХНИДОС
-
ФК КУМАНОВА-МИЛАНО 2010
12:00 30.11.2022
ФК ШКЕНДИЈА
-
ФК КУЛ-ЗДРАВЈЕ
13:00 30.11.2022
ФК РАБОТНИЧКИ
-
ФК БРЕГАЛНИЦА 2008
12:00 30.11.2022
ФК ВАРДАР
-
ФК ПОБЕДА
13:00 30.11.2022
ФК МАКЕДОНИЈА Ѓ.П 1932
-
ФК ПЕЛИСТЕР
14:00 29.11.2022
ФК ШКУПИ- 1927
-
ФК АКАДЕМИЈА ПАНДЕВ

Табела - First youth super league - Коло 9

Тим Поз Коло Поб Нер Пор Г.Р. Поени
ФК ШКЕНДИЈА 8 9 4 0 5 1 12
ФК РАБОТНИЧКИ 7 9 4 1 4 12 13
ФК ВАРДАР 5 9 5 0 4 5 15
ФК МАКЕДОНИЈА Ѓ.П 1932 2 9 7 0 2 16 21
ФК ШКУПИ- 1927 3 9 6 2 1 9 20
ФК АКАДЕМИЈА ПАНДЕВ 1 9 7 1 1 12 22
ФК ПЕЛИСТЕР 6 9 5 0 4 1 15
ФК ПОБЕДА 4 9 4 3 2 9 15
ФК БРЕГАЛНИЦА 2008 10 9 2 1 6 -6 7
ФК КУЛ-ЗДРАВЈЕ 9 9 3 0 6 -6 9
ФК КУМАНОВА-МИЛАНО 2010 11 9 1 1 7 -26 4
ГФК ОХРИД ЛИХНИДОС 12 9 1 1 7 -27 4
A National Team