First Futsal League

Резултати од минатото коло

17:00 27.11.2022
ФК ЦРНА РЕКА/КМФ
4 - 1
КМФ ЖЕЛЕЗАРЕЦ
18:00 25.11.2022
КМФ КАРАДАКУ
3 - 2
КМФ ФОРЦА 2015
20:00 25.11.2022
КМФ ЈУВЕНТУС СЕРАВА
5 - 11
КМФ АРБЕН БАЈРАМИ
17:00 26.11.2022
КМФ ПРОЕКТ
4 - 0
КМФ ЕНХАЛОН 2020
19:00 26.11.2022
ФК ШКУПИ 1927 АД/КМФ
6 - 3
КМФ КЕГИ-МОБИ Велес

Следно коло

28.11.2022
КМФ ЖЕЛЕЗАРЕЦ
-
КМФ КЕГИ-МОБИ Велес
28.11.2022
ФК ШКУПИ 1927 АД/КМФ
-
КМФ ЕНХАЛОН 2020
28.11.2022
КМФ ПРОЕКТ
-
КМФ АРБЕН БАЈРАМИ
28.11.2022
КМФ ЈУВЕНТУС СЕРАВА
-
КМФ ФОРЦА 2015
28.11.2022
КМФ КАРАДАКУ
-
ФК ЦРНА РЕКА/КМФ

Табела - First Futsal League - Коло 9

Тим Поз Коло Поб Нер Пор Г.Р. Поени
КМФ КЕГИ-МОБИ Велес 4 9 4 1 4 10 13
КМФ ЕНХАЛОН 2020 9 9 2 0 7 -27 6
КМФ АРБЕН БАЈРАМИ 1 9 9 0 0 33 27
КМФ ФОРЦА 2015 8 9 2 1 6 -12 7
ФК ЦРНА РЕКА/КМФ 5 9 3 2 4 -7 11
КМФ КАРАДАКУ 7 9 2 2 5 -13 8
КМФ ЈУВЕНТУС СЕРАВА 10 9 0 3 6 -21 3
КМФ ПРОЕКТ 2 9 8 0 1 40 24
ФК ШКУПИ 1927 АД/КМФ 3 9 7 0 2 18 21
КМФ ЖЕЛЕЗАРЕЦ 6 9 3 1 5 -21 10
A National Team