First Macedonian Football League

Резултати од минатото коло

14:00 03.03.2021
ФК РАБОТНИЧКИ
0 - 0
ФК ШКЕНДИЈА
14:00 03.03.2021
ФК СИЛЕКС
0 - 1
ФК ШКУПИ- 1927
14:00 03.03.2021
ФК АКАДЕМИЈА ПАНДЕВ
2 - 1
ФК МАКЕДОНИЈА Ѓ.П 1932
14:00 03.03.2021
ФК БОРЕЦ 1919
2 - 1
ФК БЕЛАСИЦА
14:00 03.03.2021
ФК СТРУГА-ТРИМ-ЛУМ
0 - 1
ФК ПЕЛИСТЕР
14:00 03.03.2021
ФК РЕНОВА
3 - 0
ФК ВАРДАР

Следно коло

14:00 07.03.2021
ФК ШКЕНДИЈА
-
ФК РЕНОВА
14:00 07.03.2021
ФК ВАРДАР
-
ФК СТРУГА-ТРИМ-ЛУМ
14:00 07.03.2021
ФК ПЕЛИСТЕР
-
ФК БОРЕЦ 1919
14:00 07.03.2021
ФК БЕЛАСИЦА
-
ФК АКАДЕМИЈА ПАНДЕВ
14:00 06.03.2021
ФК МАКЕДОНИЈА Ѓ.П 1932
-
ФК СИЛЕКС
14:00 07.03.2021
ФК ШКУПИ- 1927
-
ФК РАБОТНИЧКИ

Табела - First Macedonian Football League - Коло 21

Тим Поз Коло Поб Нер Пор Г.Р. Поени
ФК ШКУПИ- 1927 2 21 11 7 3 13 40
ФК МАКЕДОНИЈА Ѓ.П 1932 3 21 10 5 6 6 35
ФК БЕЛАСИЦА 12 21 3 3 15 -29 12
ФК ПЕЛИСТЕР 8 21 6 7 8 -4 25
ФК ВАРДАР 7 21 6 8 7 -4 26
ФК РЕНОВА 10 21 5 7 9 -7 22
ФК СТРУГА-ТРИМ-ЛУМ 4 21 8 8 5 5 32
ФК БОРЕЦ 1919 6 21 8 5 8 0 29
ФК АКАДЕМИЈА ПАНДЕВ 11 21 6 3 12 -10 21
ФК СИЛЕКС 9 21 6 5 10 1 23
ФК РАБОТНИЧКИ 5 21 6 11 4 3 29
ФК ШКЕНДИЈА 1 21 13 7 1 26 46
A National Team