First younger pioneer super league

Резултати од минатото коло

12:00 04.12.2022
ГФК ОХРИД ЛИХНИДОС
2 - 1
ФК АКАДЕМИЈА ПАНДЕВ
11:00 03.12.2022
ФК ШКУПИ- 1927
5 - 0
ФК ПЕЛИСТЕР
10:00 03.12.2022
ФК МАКЕДОНИЈА Ѓ.П 1932
3 - 1
ФК ПОБЕДА
10:00 03.12.2022
ФК ВАРДАР
0 - 1
ФК БРЕГАЛНИЦА 2008
11:00 03.12.2022
ФК РАБОТНИЧКИ
2 - 0
ФК КУЛ-ЗДРАВЈЕ
09:00 04.12.2022
ФК ШКЕНДИЈА
1 - 0
ФК КУМАНОВА-МИЛАНО 2010

Следно коло

28.01.2023
ГФК ОХРИД ЛИХНИДОС
-
ФК ШКЕНДИЈА
28.01.2023
ФК КУМАНОВА-МИЛАНО 2010
-
ФК РАБОТНИЧКИ
28.01.2023
ФК КУЛ-ЗДРАВЈЕ
-
ФК ВАРДАР
28.01.2023
ФК БРЕГАЛНИЦА 2008
-
ФК МАКЕДОНИЈА Ѓ.П 1932
28.01.2023
ФК ПОБЕДА
-
ФК ШКУПИ- 1927
28.01.2023
ФК ПЕЛИСТЕР
-
ФК АКАДЕМИЈА ПАНДЕВ

Табела - First younger pioneer super league - Коло 11

Тим Поз Коло Поб Нер Пор Г.Р. Поени
ФК ШКЕНДИЈА 1 11 8 1 2 15 25
ФК РАБОТНИЧКИ 9 11 3 4 4 -5 13
ФК ВАРДАР 5 11 5 2 4 8 17
ФК МАКЕДОНИЈА Ѓ.П 1932 3 11 5 4 2 9 19
ФК ШКУПИ- 1927 6 11 5 2 4 5 17
ФК АКАДЕМИЈА ПАНДЕВ 7 11 4 3 4 1 15
ФК ПЕЛИСТЕР 4 11 5 3 3 -1 18
ФК ПОБЕДА 11 11 2 2 7 -15 8
ФК БРЕГАЛНИЦА 2008 2 11 6 2 3 11 20
ФК КУЛ-ЗДРАВЈЕ 8 11 5 0 6 -5 15
ФК КУМАНОВА-МИЛАНО 2010 12 11 2 1 8 -13 7
ГФК ОХРИД ЛИХНИДОС 10 11 3 2 6 -10 11
A National Team