Делегирање 8 коло Прва ЖФЛ, 2020/21

Објавено на 02 Октомври, 2020 во Прва ЖФЛ


Во продолжение делегирањето на судии и службени лица за 8 коло од Првата Женска Фудбалска Лига, натпреварувачка сезона 2020/21:

Делегирање на службени лица-Прва ЖФЛ 8 коло.pdf    
   
А репрезентација