Делегирање 1/2 финале на Куп, 2020/21

Објавено на 05 Април, 2021 во Куп на Македонија


Во продолжение делегирањето на судии и службени лица за натпреварите од 1/2 финале на Купот на Македонија за натпреварувачка сезона 2020/21:

Полуфинални натпервари КУП со променета сатница.pdf    
   
А репрезентација