Зафатени судии и контролори за Прва МФЛ 28 коло

Објавено на 20 Април, 2017 во Прва МФЛ


Жребот за 28 коло Прва МФЛ ќе се спроведе на 21 април 2017 година (петок) во прес салата на ФФМ со почеток во 12:00 часот.

Во прилог зафатени судии и контролори за Прва МФЛ, 28 коло:

Zafateni sudii i kontrolori 28 kolo.pdf 



   
   
Актуелности

22.11.2017    Вести

Нашиот Јане: „Кога играм фудбал се чувствувам како сите други“

Тоа што е врзан за количка не го спречува 9 годишниот Јане да игра фудбал во секоја прилика....

17.11.2017    Вести

Одржани семинари / советувања за родители чии деца се членови во клубовите во детските лиги на ФФМ

Одделот за Грасрут фудбал и Центарот за Едукација на ФФМ а во склоп на обврските од УЕФА грасрут програмата и својата пр...

Календар
А репрезентација