Зафатени судии и контролори за Прва МФЛ 15 коло

Објавено на 14 Ноември, 2017 во Прва МФЛ


Ждребот за официјални лица на натпреварите од 15 и 16 коло Прва МФЛ ќе се спроведе утре, 15 ноември 2017 година (среда) во ПРЕС салата на ФФМ во 12:00 часот.

Во продолжение можете да ги погледнете зафатените судии и контролори за Прва МФЛ 15 коло

Zafateni sudii i kontrolori 15 kolo.doc    
   
Актуелности

22.11.2017    Вести

Нашиот Јане: „Кога играм фудбал се чувствувам како сите други“

Тоа што е врзан за количка не го спречува 9 годишниот Јане да игра фудбал во секоја прилика....

17.11.2017    Вести

Одржани семинари / советувања за родители чии деца се членови во клубовите во детските лиги на ФФМ

Одделот за Грасрут фудбал и Центарот за Едукација на ФФМ а во склоп на обврските од УЕФА грасрут програмата и својата пр...

Календар
А репрезентација