Зафатени судии и контролори за 35 коло Прва МФЛ

Објавено на 25 Мај, 2017 во Прва МФЛ


Во прилог зафатените судии и контролори кои со извлекување во живо ќе бидат определени за натпреварите од 35 коло од Прва МФЛ:

Zafateni sudii i kontrolori 35 kolo.pdf 

Извлекувањето за 35 коло Прва МФЛ ќе се спроведе на 26 мај 2017 година (петок) во прес салата на ФФМ со почеток во 12:00 часот.   
   
Актуелности
Календар

21 Сеп

16:00 Македонија - Кипар
    Жени У19 пријателска

23 Сеп

11:00 Франција - Босна и Херцеговина
    Жени У17 квалификации за Европско
15:30 Унгарија - Македонија
    Жени У17 квалификации за Европско

26 Сеп

15:30 Македонија - Босна и Херцеговина
    Жени У17 квалификации за Европско
15:30 Унгарија - Франција
    Жени У17 квалификации за Европско

12 Окт

00:00 Русија - Македонија
    У21 квалификации за Европско

13 Окт

20:45 Македонија - Лихтенштајн
    УЕФА Лига на Нации
14:30 Македонија - Гибралтар
    У21 квалификации за Европско
18:00 Ерменија - Македонија
    УЕФА Лига на Нации
20:45 Лихтенштајн - Македонија
    УЕФА Лига на Нации
А репрезентација