WADA антидопинг листа за 2018

Објавено на 20 Декември, 2017 во Антидопинг


Ги известуваме сите клубови дека е објавена новата листа на забранети супстанци која е со важност од 01.01.2018 година и воедно ги информираме сите засегнати за придржување кон истата.

Прилог Вада листата.

ВАДА листа на забранети супстанци 2018.pdf 

Прилог Главни модофикации

Главни модификации и објаснувања за листа за 2018.pdf 

Повеќе информации на следната страна:

www.wada-ama.org
   
   
Актуелности

17.04.2018    Вести

Академијата на ФФМ оствари четири победи на пет натпревари на турнирот во Ереван

Нашиот Матеј Георгиев беше прогласен за најдобар фудбалер на турнирот на кои само Македонија беше претставувана од Акаде...

Календар
А репрезентација