Во сеќавање на Зоран Недев

Објавено на 03 Јануари, 2018 во Вести


Утрово на педесет годишна возраст по борба со болеста почина делегат на ФФМ, Зоран Недев.

Зоран беше долгогодишен координатор на детската фудбалска лига - Централен регион и е еден од најслужните за нејзиниот развој, а воедно и основач, претседател и тренер на еден од најразвиените клубови за млади категории ГФК Неготино.

Последен поздрав утре (04.01.2018) од 11:00 до 12:00 часот во капелата во Неготино.   
   
Актуелности
Календар

26 Сеп

15:30 Македонија - Босна и Херцеговина
    Жени У17 квалификации за Европско
15:30 Унгарија - Франција
    Жени У17 квалификации за Европско

12 Окт

00:00 Русија - Македонија
    У21 квалификации за Европско

13 Окт

20:45 Македонија - Лихтенштајн
    УЕФА Лига на Нации

16 Окт

14:30 Македонија - Гибралтар
    У21 квалификации за Европско
18:00 Ерменија - Македонија
    УЕФА Лига на Нации

16 Ное

20:45 Лихтенштајн - Македонија
    УЕФА Лига на Нации
20:45 Македонија - Гибралтар
    УЕФА Лига на Нации
А репрезентација