Содржини

25.09.2014   Вести

Отворена фудбалска паралелка во Битола, стадионот ќе добие нова тревна подлога и осветлување

Градоначалникот на Битола и претседателот на ФФМ, денес ја промовираа првата регионална дисперзирана спортска паралелка во општина Битола во која веќе се запишани 23 ученици и тоа 18 од Битола, а останатите од Ресен и Демир Хисар.

22.09.2014   Вести

Жан Франсоа Домерк: Заеднички промовираме правилни вредности

Фудбалската федерација на Македонија стана дел од новата програма на УЕФА за развој на фудбалот за млади – елитни фудбалери.

19.09.2014   Вести

Одредени градовите кои ќе бидат домаќини на ЕП 2020

На свечена церемонија во Женева, УЕФА ги одреди 13 градови кои ќе бидат домаќини на Европското првенство во 2020 година.

Календар
А репрезентација