Содржини

09.10.2014   Вести

ОДЛУКИ ОД СЕДНИЦА НА УО НА ФФМ ОДРЖАНА НА 9. ОКТОМВРИ 2014

Управниот одбор на ФФМ на седницата одржана на 9. октомври 2014 година ги донесе следните одлуки:

04.10.2014   Вести

Хуманитарен натпревар во Велес, великаните на македонскиот фудбал за помош на лицата со церебрална парализа

Ветераните на фудбалскиот клуб „Борец“ и на македонската фудбалска репрезентација на стадионот во Велес одиграа хуманитарен натпревар, а собраните сретства беа наменети за граѓанското здружение на лица болни од церебрална парализа.

29.09.2014   Вести

Ѓорѓиоски: Со Кајмакоски не обединува истрајноста и вербата во себе

Даниел Кајмакоски, нашата музичка ѕвезда официјално беше претставен како промотор на настапите на А репрезентацијата на Македонија.

Календар
А репрезентација