Содржини

27.11.2014   Вести

Амбасадорот на Унгарија во посета на ФФМ

Претседателот на Фудбалската федерација на Македонија, Илчо Ѓорѓиоски денеска имаше работна средба со Амбасадорот на Унгарија во Р. Македонија, Д-р Јожеф Бенце.

26.11.2014   Вести

УЕФА Про Диплома – Модул 3

Центарот за Едукација на Фудбалската федерација на Македонија го одреди датумот на одржувањето на третиот Модул од програмата за едукација на тренери за добивање на УЕФА Про Диплома.

25.11.2014   Вести

А футсал: Скендеровски го објави списокот за натпреварите против Црна Гора

Македонската А футсал репрезентација против Црна Гора во Скопје ќе одигра два контролни натпревари на 2. и 3. декември 2014. година.

20.11.2014   Вести

Одлуки од седница на УО на ФФМ

На седницата на Управниот одбор на Фудбалската федерација на Македонија одржана на ден 20. ноември 2014 година беа донесени следните одлуки:

Календар
А репрезентација