Содржини

29.09.2014   Вести

Ѓорѓиоски: Со Кајмакоски не обединува истрајноста и вербата во себе

Даниел Кајмакоски, нашата музичка ѕвезда официјално беше претставен како промотор на настапите на А репрезентацијата на Македонија.

25.09.2014   Вести

Отворена фудбалска паралелка во Битола, стадионот ќе добие нова тревна подлога и осветлување

Градоначалникот на Битола и претседателот на ФФМ, денес ја промовираа првата регионална дисперзирана спортска паралелка во општина Битола во која веќе се запишани 23 ученици и тоа 18 од Битола, а останатите од Ресен и Демир Хисар.

22.09.2014   Вести

Жан Франсоа Домерк: Заеднички промовираме правилни вредности

Фудбалската федерација на Македонија стана дел од новата програма на УЕФА за развој на фудбалот за млади – елитни фудбалери.

Календар
А репрезентација