Содржини

01.12.2014   Вести

Најдобрите во Македонскиот фудбал за сезона 2013 2014

Избор за најдобрите во фудбалот за сезоната 2013/2014

27.11.2014   Вести

Амбасадорот на Унгарија во посета на ФФМ

Претседателот на Фудбалската федерација на Македонија, Илчо Ѓорѓиоски денеска имаше работна средба со Амбасадорот на Унгарија во Р. Македонија, Д-р Јожеф Бенце.

26.11.2014   Вести

УЕФА Про Диплома – Модул 3

Центарот за Едукација на Фудбалската федерација на Македонија го одреди датумот на одржувањето на третиот Модул од програмата за едукација на тренери за добивање на УЕФА Про Диплома.

25.11.2014   Вести

А футсал: Скендеровски го објави списокот за натпреварите против Црна Гора

Македонската А футсал репрезентација против Црна Гора во Скопје ќе одигра два контролни натпревари на 2. и 3. декември 2014. година.

Календар
А репрезентација