Содржини

03.12.2014   Вести

А Футсал: Македонија – Црна Гора 5-2

Македонската А футсал репрезентација убедливо со 5-2 ја совлада Црна Гора на првиот од двата контролни натпревари во спортскиот центар „Јане Сандански“ во Скопје.

02.12.2014   Вести

Состанок на комисијата за фер-плеј на ФФМ

Комисијата за фер-плеј на Фудбалската федерација на Македонија во Дојран одржа работен состанок на кои се дискутираше за односот на чинителите во македонскиот фудбал во полусезоната од фудбалското првенство.

02.12.2014   Вести

А футсал: Македонија - Црна Гора денеска во 18.00 часот

Македонската А футсал репрезентација денеска во 18.00 часот во малата сала во спортскиот центар „Јане Сандански“ го игра првиот од двата контролни натпревари со најдобрата селекција на Црна Гора.

01.12.2014   Вести

Најдобрите во Македонскиот фудбал за сезона 2013 2014

Избор за најдобрите во фудбалот за сезоната 2013/2014

Календар
А репрезентација