Содржини

06.03.2015   Вести

Паралелката од академијата на ФФМ го освои првото место на турнирот на Кипар

Паралелката од фудбалската академија на ФФМ ја победи Ерменија со 2:1 на последниот натпревар од развојниот турнир на УЕФА на Кипар.

05.03.2015   Вести

Спасески: ФФМ прави одлична работа со фудбалската Академија

Претседателот на Фудбалската федерација на Македонија Илчо Ѓорѓиоски денеска во „Куќата на фудбалот“ оствари работна средба со директорот на Агенцијата за спорт и млади Марјан Спасески.

05.03.2015   Вести

Прво меѓународно искуство за фудбалската академија

Фудбалската паралелка од Академијата на ФФМ утре ќе го одигра последниот натпревар од развојниот турнир за фудбалски академии кој се одржува на Кипар.

03.03.2015   Вести

Одлуки од седница на У.О. на ФФМ

На седницата на Управниот одбор на Фудбалската федерација на Македонија одржана на 03. март 2015 година беа донесени следните одлуки:

Календар
А репрезентација