Важни информации за гледачите кои ќе бидат на Националната арена за натпреварот против Полска

Објавено на 07 Јуни, 2019 во Вести


Во пресрет на фудбалскиот спектакл меѓу македонската репрезентација и Полска кој ќе се одигра вечерва на Националната Арена „Тодор Проески“ со почеток во 20.45 часот ги споделуваме следните важни информации:

- Влезовите за публика ќе бидат отворени од 18.45 часот, а ќе се затворат во 20.30 часот - апелираме гледачите да стигнат на време за да се избегнат непријатности непосредно пред почеток на натпреварот

- Гледачите се советуваат да ги чуваат билетите на безбедно место, доколку дојде до губење на билет истиот нема да може да се замени

- Гледачите ќе можат да влезат на стадион само по презентирање на валиден билет, за секој гледач поединечно. Родителите превземаат комплетна одговорност за своите деца на натпреварот.

- Мора да се следат сите инструкции од полицијата и редарската служба

- Движењето околу стадионот со возило ќе биде во голема мера ограничено, ви препорачуваме возилата да ги паркирате на други паркинзи и да дојдете до стадионот пеш или со јавен транспорт

- Важно е да ги следите назнаките за влезот на стадион кој одговара на местото на седење на вашиот билет

- Гледачите и нивните торби ќе бидат прегледувани од страна на редарската служба. Ќе бидат истакнати табли со предмети кои се забранети да се носат на стадион

- Посетителите на вечерашниот натпревар можат да купат освежителни пијалаци (вода, сок, кафе) на посебни шанкови во поттрибинскиот простор од Националната арена „Тодор Проески“.    
   
Актуелности

10.09.2019    Вести

Македонската репрезентација до 21 година со убедлива победа против Фарски Острови ги отвори квалификациите за ЕП 2021

Селекцијата на Благоја Милевски славеше со 7:1, хет - трик на Димитар Митровски....

Календар

01 Окт

11:00 Романија - Словачка
    Жени У19 квалификации за Европско
15:30 Франција - Македонија
    Жени У19 квалификации за Европско

02 Окт

15:00 Македонија - Казахстан
    Женска А репрезентација квалификации за Европско

04 Окт

11:00 Франција - Романија
    Жени У19 квалификации за Европско
15:30 Словачка - Македонија
    Жени У19 квалификации за Европско

05 Окт

15:00 Македонија - Србија
    Женска А репрезентација квалификации за Европско

07 Окт

11:00 Словачка - Франција
    Жени У19 квалификации за Европско
15:00 Македонија - Романија
    Жени У19 квалификации за Европско
17:00 Црна Гора - Македонија
    У21 квалификации за Европско
20:45 Македонија - Словенија
    А репрезентација квалификации за Европско
А репрезентација