Ванче Шиков

Објавено на 16 Октомври, 2015 во Фудбалери


43 натпревари / 3 голови

Позиција: Одбрана

Датум на раѓање: 19.07.1985

Клуб: Австрија Виена (Австрија)   
   
Актуелности
Календар

02 Сеп

20:45 Израел - Македонија
    А репрезентација квалификации за Светско

05 Сеп

20:45 Македонија - Албанија
    А репрезентација квалификации за Светско
А репрезентација