Упис за тренерски курсеви за добивање на УЕФА Б, УЕФА А и Национална Ц лиценца

Објавено на 31 Март, 2017 во Вести, Семинари


Центарот за Едукација на Фудбалската Федерација на Македонија информира дека уписот на кандидати за тренерски семинар за добивање на УЕФА Б Диплома заврши и групата е потврдена и спсиокот е испратен во УЕФА.

Сите документи кои ќе пристигнат по овој датум ќе бидат ставени за следниот курс за УЕФА Б Диплома.

Уписот на кандидати за тренерски курсеви за УЕФА А Диплома и Национална Ц лиценца остануваат отворени и во месец април 2017 согласно условите дадени претходно во огласот за упис во едукација/семианри.
   
   
Актуелности

15.09.2017    Вести

Влог во развој на женскиот фудбал во Македонија

Фудбалската Федерација на Македонија вложува во развојот на фудбалот во сите сегменти и нивоа од играта, и во таа насока...

Календар

06 Окт

15:00 Македонија - Србија
    У21 квалификации за Европско
20:45 Италија - Македонија
    А репрезентација квалификации за Светско

09 Окт

20:45 Македонија - Лихтенштајн
    А репрезентација квалификации за Светско
А репрезентација