ТАБЕЛАРЕН ПРЕГЛЕД НА АКТИВНОСТИ НА ПОСРЕДНИЦИ ЗА ПЕРИОД ОД 01.04.2018 - 31.03.2019

Објавено на 01 Април, 2019 во Документи, Вести


Во прилог можете да ја погледнете листата на реализирани активности на посредници во периодот од 01.04.2018 до 31.03.2019 г.:

Табеларен преглед активности посредници 2019.pdf    
   
Актуелности

15.04.2019    Вести

Муамед Сејдини на официјален состанок со претседателот на УЕФА, Александар Чеферин

Александар Чеферин: УЕФА со сигурност ќе остане цврст партнер на Фудбалската федерација на Македонија....

Календар

07 Јун

20:45 Македонија - Полска
    А репрезентација квалификации за Европско

10 Јун

20:45 Македонија - Австрија
    А репрезентација квалификации за Европско
А репрезентација