МК EN SQ 0.0882

Стратегиски план на ФФМ 2016 - 2026

Објавено на 01 Март, 2017 во Документи


Во прилог стратегискиот план на Фудбалската Федерација на Македонија за периодот 2016 - 2026 година:

Стратегиски План 2016 - 2026.pdf    
   
А репрезентација