Стефан Ашковски

Објавено на 16 Октомври, 2015 во Фудбалери


3 натпревари / 0 голови

Позиција: Среден ред

Датум на раѓање: 24.02.1992 

Клуб: Нови Пазар (Србија)
   
   
А репрезентација