Список на примени кандидати за спортска академија - фудбал во прва година за учебна 2016/17 година, по градови

Објавено на 21 Јуни, 2016 во Вести, Фудбалска академија


Во продолжение можете да го погледнете списокот на примените кандидати за спортска академија - фудбал во прва година за учебна 2016/17 година

Резултати од селектирање за Спортска Академија - фудбал 2016-17 КОНЕЧЕН.pdf 

За приемните кандидати во сите градови важи истиот уписен рок како за сите средни училишта. На 28 и 29 јуни 2016 година од 8.00 до 15.00 часот во просториите на ДУФК Методи Митевски Брицо во Скопје.

Сите примени кандидати во сите градови се запишуваат во Скопје.

Потребни документи:

- ИЗВОД ОД МАТИЧНА КНИГА НА РОДЕНИ

- СВЕДИТЕЛСТВО ОД 5 – 8 ИЛИ 6 – 9 ОДДЕЛЕНИЕ

- КАРТОНЧЕ ЗА ПРИМЕНИ ВАКЦИНИ   
   
Актуелности

10.09.2019    Вести

Македонската репрезентација до 21 година со убедлива победа против Фарски Острови ги отвори квалификациите за ЕП 2021

Селекцијата на Благоја Милевски славеше со 7:1, хет - трик на Димитар Митровски....

Календар

01 Окт

11:00 Романија - Словачка
    Жени У19 квалификации за Европско
15:30 Франција - Македонија
    Жени У19 квалификации за Европско

02 Окт

15:00 Македонија - Казахстан
    Женска А репрезентација квалификации за Европско

04 Окт

11:00 Франција - Романија
    Жени У19 квалификации за Европско
15:30 Словачка - Македонија
    Жени У19 квалификации за Европско

05 Окт

15:00 Македонија - Србија
    Женска А репрезентација квалификации за Европско

07 Окт

11:00 Словачка - Франција
    Жени У19 квалификации за Европско
15:00 Македонија - Романија
    Жени У19 квалификации за Европско
17:00 Црна Гора - Македонија
    У21 квалификации за Европско
20:45 Македонија - Словенија
    А репрезентација квалификации за Европско
А репрезентација