Список на кандидати кои се квалификувале за прием во ФФМ Академија 2006

Објавено на 18 Јуни, 2019 во Вести


Во продолжение можете да го превземете списокот на кандидати за ФФМ фудбалска академија (фудбалери родени 2006 година) кои се квалификувани за прием.

Се закажува родителска средба со родителите на децата од списокот на 20. јуни, 2019 г. - четврток со почеток во 11.00 ч. во просториите на ФФМ.

Родителите на родителската средба задолжително со себе треба да го носат пополнетиот и потпишан прашалник кој е дел од оваа објава.

Список на кандидати кои се квалификувале за прием во ФФМ Академијата 2006.pdf 

Прашалник.pdf    
   
Актуелности

08.07.2019    Вести

Започна изградбата на новата трибина на стадионот во Чаир

Муамед Сејдини, претседател на ФФМ: Заеднички, спортски и братски да изградиме европски стадион...

Календар

03 Сеп

00:00 Австрија - Македонија
    Женска А репрезентација квалификации за Европско

05 Сеп

20:45 Израел - Македонија
    А репрезентација квалификации за Европско

09 Сеп

20:45 Летонија - Македонија
    А репрезентација квалификации за Европско

10 Сеп

16:00 Македонија - Фарски Острови
    У21 квалификации за Европско
А репрезентација