Семинар за доктори и физиотерапевти за клубовите од Прва и Втора МФЛ

Објавено на 11 Јануари, 2017 во Антидопинг, Вести


Комисијата за здравство и анти-допинг на 11. февруари 2017 година (сабота) во хотел Континентал, Скопје ќе го одржи годишниот лиценцен семинар за доктори и физиотерапевти од клубовите кои се натпреваруваат во Прва и Втора МФЛ.

Во продолжение можете да ја пронајдете поканата за вашиот медицински персонал во која е наведена агендата за семинарот како и материјалите за истиот.

Покана за лиценцен семинар 11.02.2017.pdf

АЛАТКА за Препознавање.PDF

СКАТ3.PDF

   
   
Актуелности

15.09.2017    Вести

Влог во развој на женскиот фудбал во Македонија

Фудбалската Федерација на Македонија вложува во развојот на фудбалот во сите сегменти и нивоа од играта, и во таа насока...

Календар

06 Окт

15:00 Македонија - Србија
    У21 квалификации за Европско
20:45 Италија - Македонија
    А репрезентација квалификации за Светско

09 Окт

20:45 Македонија - Лихтенштајн
    А репрезентација квалификации за Светско
А репрезентација