Семинар за доктори и физиотерапевти

Објавено на 06 Февруари, 2017 во Антидопинг, Вести


Ве известуваме дека в  сабота, 11.февруари 2017 година(Сабота) во х. Континентал, Скопје ќе се одржи годишниот лиценцен семинар за доктори и физиотерапевти за клубовите кои се натпреваруваат во Прва и Втора МФЛ. Во прилог на ова потсетување можете да ја најдете поканата која ја содржи агендата за семинарот како и материјалите потребни за истиот.

Покана за лиценцен семинар 11.02.2017.pdf

АЛАТКА за Препознавање.PDF

СКАТ3.PDF

ПРОТОКОЛ_ЗА_ВРАЌAЊЕ_ВО_ИГРА.PDF
   
   
Актуелности

15.09.2017    Вести

Влог во развој на женскиот фудбал во Македонија

Фудбалската Федерација на Македонија вложува во развојот на фудбалот во сите сегменти и нивоа од играта, и во таа насока...

Календар

06 Окт

15:00 Македонија - Србија
    У21 квалификации за Европско
20:45 Италија - Македонија
    А репрезентација квалификации за Светско

09 Окт

20:45 Македонија - Лихтенштајн
    А репрезентација квалификации за Светско
А репрезентација