РЕЗУЛТАТИ од селектирањето за СПОРТСКАТА АКАДЕМИЈА – фудбал ПРВ КРУГ

Објавено на 23 Мај, 2017 во Вести, Фудбалска академија


Во прилозите можете да ги видите резултатите од првиот круг на селектирање за Спортска Академија - фудбал.

Обележаните кандидати со зелена боја ќе добијат потврда од Фудбалската Федерација на Македонија за запишување во Спортската Академија во соодветниот град каде што се избрани уште по првиот круг.

СЕЛЕКТИРАЊЕ – ВТОР КРУГ

Селектирањето ВТОР КРУГ за сите градови ќе се обави во Скопје, на Тренинг Центарот на ФФМ *Петар Милошевски* на ден 30.05.2017 година. На истото може да земат учество сите кандидати кои не се задоволни од првиот круг и сметаат дека имаат квалитет да станат дел од СПОРТСКАТА АКАЕДМИЈА, како и оние кои не учествувале на селектирањето во првиот круг. 

СЕЛЕКТИРАЊЕ 2017.pdf 

Copy of Селектирање Спортска Академија Скопје 2017.pdf 

СЕЛЕКТИРАЊЕ СПОРТСКА АКАДЕМИЈА -ШТИП-ПРИЛЕП-БИТОЛА-ОХРИД И ТЕТОВО 2017.pdf 
   
   
Актуелности
Календар

23 Сеп

11:00 Франција - Босна и Херцеговина
    Жени У17 квалификации за Европско
15:30 Унгарија - Македонија
    Жени У17 квалификации за Европско

26 Сеп

15:30 Македонија - Босна и Херцеговина
    Жени У17 квалификации за Европско
15:30 Унгарија - Франција
    Жени У17 квалификации за Европско

12 Окт

00:00 Русија - Македонија
    У21 квалификации за Европско

13 Окт

20:45 Македонија - Лихтенштајн
    УЕФА Лига на Нации

16 Окт

14:30 Македонија - Гибралтар
    У21 квалификации за Европско
18:00 Ерменија - Македонија
    УЕФА Лига на Нации
20:45 Лихтенштајн - Македонија
    УЕФА Лига на Нации
20:45 Македонија - Гибралтар
    УЕФА Лига на Нации
А репрезентација