Резултати од селектирање за СПОРТСКА АКАДЕМИЈА по завршување на втор круг

Објавено на 15 Јуни, 2017 во Вести, Фудбалска академија


На линкот во продолжение можете да ги погледнете резултатите по вториот круг на селектирање за спортската академија - фудбал:

Резултати од Селектирање Спортска Академија 2017 по втор круг.pdf 

НАПОМЕНА:

Уписот за сите ученици кои се селектирани од ФФМ ќе се обави на ден 28 и 29 Јуни 2017 година во Спортската Академија во Скопје (во истиот објект на средното фискултурно училиште МЕТОДИЈА МИТЕВСКИ БРИЦО)

Фудбалската Федерација на Македонија ќе ги издаде потврдите за сите ученици директно во СПОРТСКАТА АКАДЕМИЈА, а кандидатите за успис треба да ги обезбедат останатите документи кои се бараат за упис во било кое средно училиште.
   
   
Актуелности
Календар

23 Сеп

11:00 Франција - Босна и Херцеговина
    Жени У17 квалификации за Европско
15:30 Унгарија - Македонија
    Жени У17 квалификации за Европско

26 Сеп

15:30 Македонија - Босна и Херцеговина
    Жени У17 квалификации за Европско
15:30 Унгарија - Франција
    Жени У17 квалификации за Европско

12 Окт

00:00 Русија - Македонија
    У21 квалификации за Европско

13 Окт

20:45 Македонија - Лихтенштајн
    УЕФА Лига на Нации

16 Окт

14:30 Македонија - Гибралтар
    У21 квалификации за Европско
18:00 Ерменија - Македонија
    УЕФА Лига на Нации
20:45 Лихтенштајн - Македонија
    УЕФА Лига на Нации
20:45 Македонија - Гибралтар
    УЕФА Лига на Нации
А репрезентација