Резултати од селектирање за спортска академија (2006. прв круг) и распоред за селектирање (2006. втор круг)

Објавено на 21 Мај, 2019 во Вести, Фудбалска академија


Во продолжение резултати од СЕЛЕКТИРАЊЕ (2006.) за спортска академија (прв круг) и распоред на селектирање за спортска академија 2006. (втор круг):

Резултати селектирање 2006 ПРВ КРУГ 2019 (Autosaved).pdf 

СЕЛЕКТИРАЊЕ 2019 - ФУДБАЛЕРИ РОДЕНИ 2006 ВТОР КРУГ.pdf    
   
Актуелности
Календар

03 Сеп

00:00 Австрија - Македонија
    Женска А репрезентација квалификации за Европско

05 Сеп

20:45 Израел - Македонија
    А репрезентација квалификации за Европско

09 Сеп

20:45 Летонија - Македонија
    А репрезентација квалификации за Европско

10 Сеп

16:00 Македонија - Фарски Острови
    У21 квалификации за Европско
А репрезентација