Резултати од селектирање на фудбалски паралелки 2015

Објавено на 02 Јуни, 2015 во Вести, Фудбалска академија


Во прилог се резултатите од селектираните фудбалери за паралелките во Скопје, Битола, Прилеп, Штип, Велес, Струмица и Охрид.

Резултатите за Тетово и Гостивар ќе бидат објавени дополнително.

ФИНАЛЕН СПИСОК Паралелка Скопје 2015.pdf 

ФИНАЛЕН СПИСОК Паралелка Битола 2015.pdf 

ФИНАЛЕН СПИСОК Паралелка Велес 2015.pdf 

ФИНАЛЕН СПИСОК Паралелка Охрид 2015.pdf 

ФИНАЛЕН СПИСОК Паралелка Прилеп 2015.pdf 

ФИНАЛЕН СПИСОК Паралелка Струмица 2015.pdf 

ФИНАЛЕН СПИСОК Паралелка Штип 2015.pdf    
   
Актуелности

15.09.2017    Вести

Влог во развој на женскиот фудбал во Македонија

Фудбалската Федерација на Македонија вложува во развојот на фудбалот во сите сегменти и нивоа од играта, и во таа насока...

Календар

06 Окт

15:00 Македонија - Србија
    У21 квалификации за Европско
20:45 Италија - Македонија
    А репрезентација квалификации за Светско

09 Окт

20:45 Македонија - Лихтенштајн
    А репрезентација квалификации за Светско
А репрезентација