Содржини

03.09.2016   Репрезентации - До 21 год

Македонија - Северна Ирска: Да им дадеме поддршка на младите репрезентативци на патот кон историскиот успех

Приходот од влезниците ќе биде дониран за настраданите од поплавените подрачја во скопскиот регион.

24.08.2016   Репрезентации - До 21 год

Македонија по историски резултат. Со поддршка за репрезентацијата до 21 година донираме за настраданите од поплавите во Скопје

…Македонија, Македонија! ...Сите сме на „Филип Втори“ - со секоја купена влезница донираме за настраданите во Скопје

Календар
А репрезентација