МК EN SQ 0.0744
Содржини

01.04.2016   Репрезентации - До 21 год

Репрезентација до 21 години: Против Белорусија на 1. јуни во Скопје

Македонската репрезентација до 21 години ќе одигра контролен натпревар против Белорусија на 1. јуни 2016 година на тренинг центарот „Петар Милошевски“ во Скопје.

Календар

28 Мар

14:00 Македонија - Бугарија
    У21 пријателска
18:00 Македонија - Белорусија
    А репрезентација пријателска
А репрезентација