Содржини

22.03.2016   Репрезентации - До 19 год

Две контролни средби на репрезентацијата до 18 години против Финска

Репрезентацијата на Македонија до 18 години (генерација 1998) ќе одигра два пријателски фудбалски натпревари против репрезентацијата на Финска до 18 години (генерација 1998).

Календар
А репрезентација