Содржини

12.04.2016   Репрезентации - До 19 год

Јетон Несими: Верувам во квалитетот на моите играчи

Репрезентација на Македонија до 18 години го одработи првиот тренинг во пресрет на двата контролни натпревари против селекцијата на Бугарија до 18 години.

Календар
А репрезентација