Содржини

16.11.2015   Репрезентации - До 17 год

Репрезентација до 16 години: Македонија славеше победа над Србија

Младата репрезентација на Македонија до 16 години извојува победа од 3-1 над селекцијата на Србија во првиот натпревар од контролниот турнир за играчи родени 2000 година.

22.09.2015   Репрезентации - До 17 год

Репрезентација на Македонија до 17 години: Пораз од Унгарија на првата контролна пресметка

Младата репрезентација на Македонија до 17 години беше поразена со 2:0: од селекцијата на Унгарија во рамките на првиот контролен натпревар одигран меѓу овие две селекции на тренинг центарот на Унгарската фудбалска федерација.

19.09.2015   Репрезентации - До 17 год

Репрезентација до 17 години: Две контролни пресметки против Унгарија

Македонската репрезентација до 17 години против Унгарија на гостински терен ќе одигра два контролни натпревари на 22. и 24. септември.

Календар
А репрезентација