Содржини

19.09.2016   Репрезентации - До 17 год

Репрезентацијата до 17 години со две контролни средби против Словенија

Во пресрет на првиот квалификациски турнир за репрезентации до 17 години, Македонија ќе одигра две контролни средби против Словенија. Натпреварите ќе се одиграат на Тренинг Центарот Петар Милошевски во Скопје, на 20. и 22. септември од 15.00 ч.

Календар
А репрезентација