Разговор со Добринко Илиевски во „Куќа на фудбалот“

Објавено на 26 Септември, 2018 во Вести, До 21 год


Во емисијата ''Куќа на фудбалот'' разговор со селекторот на Македонија до 21 година, Добринко Илиевски. Погледнете го гостувањето на предводникот на младинската репрезентација и слушнете го неговото размислување по квалификациските натпревари на Македонија до 21 година против Србија (1:2) и Ерменија (3:3). Во „Куќа на фудбалот“ погледнете ги најважните моменти во целосениот преглед на натпреварите од 6. коло во 1 МФЛ. 
   
   
А репрезентација